Mesotica Peel & Go kezelés


Kinek ajánlom

A világszínvonalú Mesotica kozmetikai cég egyik legnagyobb fejlesztése az innovatív peptid-központú kozmetikai kezelés-család. A Peel & Go kezelés e családnak egy rövidebb, 45 perces bőrmegújító és peptides bőraktiváló kezelése, amely az öregedő vagy sérült bőr önmegújító folyamatait erősíti. A 3D bőrszerkezet (hidrolipid, epidermisz és dermisz) egyes rétegeit egyenként megcélzó lépésekkel építem újra a bőrszerkezetet.

 

 

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Arctisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Savas kezelés. Első lépésként egy Sensonic Peel 8%-os savat teszek fel az arcodra, melyet 4 percig hagyok hatni. Ez egy kíméletes sav, mely a legérzékenyebb bőrre is jó, egyedülálló módon nyáron is lehet használni. Hidratáló, sejtmegújító hatású és bőrszerkezet javító. 
  3. Skin Acitvator. Második lépésként egy enzimes peelinget teszek fel, mely fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti az aktív összetevők bejutását a bőröd mélyebb rétegeibe. Előkészíti a bőröd a peptides kezelésre.
  4. Peptides kezelés. Ennél a lépésnél beultrahangozok a bőrödbe három különböző, kifejezetten az adott bőrréteget célzó peptidet. Miután bőröd három különböző tulajdonságú rétegének eléréséhez a három különböző, pontosan arra való peptideket használok, így a kezelés hatásfoka kimagasló.
  5. Ceramide Blue. Ez egy pakolásként felrakott speciális gélkrém, mely támogatja a bőrmegújulást és gátolja a szabadgyökök okozta idő előtti öregedést. Bőrnyugtató és vitalizáló is egyben.
  6. Hatóanyagos befejezőkrém. 


Milyen eredmény várható

Az egyedülálló 3D technológiának és célzott peptideknek köszönhetően a bőröd sokkal szebb, feszesebb és egészségesebb lesz. 


Kezelés időtartama, ára

45 perc, 12.500 Ft.