Peptides kezelés / Plusz

Kinek ajánlom

A tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit. A kozmetikai peptidek használata egy innovatív eljárás, mely a plasztikai sebészeti beavatkozásokat jelentősen késleltetheti

A kezelés során ezeket a peptideket juttatom be a bőr mélyebb rétegeibe mely által a ráncok jelentősen csökkennek. Ezt a kezelést kúraszerűen ajánlom – minimim 6-8 alkalommal – a hosszan tartó hatás érdekében!

A Plusz kezelés szemkörnyék– és dekoltázs peptides kezelését is tartalmazza.

 

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Arctisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Skin Acitvator. Második lépésként egy enzimes peelinget teszek fel, mely fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti az aktív összetevők bejutását a bőröd mélyebb rétegeibe. Előkészíti a bőröd a peptides kezelésre.
  3. Bionic Fluid Mask. Ez a maszk egy hidratáló, bőrfeltöltő folyékony pakolás, amely öregedésgátló, feszesítő és ránccsökkentő hatású.
  4. Peptides kezelés. A peptidek beultrahangozása három lépésben történik. Első lépésként a bőrfelszínbe bőrpuhító anyagokat és antioxidánsokat juttatok be (Antiaging vagy Botoxeffekt). Második lépésként az epidermiszbe (a bőr második rétegébe) ultrahangozok be peptidet (Nano Olygo Hyarulon vagy Facelifting Gel). Harmadik lépésben a bőr harmadik rétegébe, a dermiszbe juttatok be megfelelő peptideket (Martrixyl 3000, Copper, Leuphasyl, Snap 8 vagy Syn Ake).
  5. Ceramide Blue. Ezzel a speciális gélkrémmel egy 20 perces arcmasszázzsal kényeztetlek. Ez a gélkrém támogatja a bőrmegújulást és gátolja a szabadgyökök okozta idő előtti öregedést. Bőrnyugtató és vitalizáló is egyben.
  6. Krémmaszk. Hatóanyagos krémmaszkot helyezek fel, mely táplálja a bőröd.
  7. Befejező bőrfeszesítő, színező krém felrakásával zárom a kezelést.


Milyen eredmény várható

Ez a komplex kezelés nagy hatékonyságú kollagén termelést aktiváló peptidekkel fiatalítja az arcod bőrét. A szemkörnyéki szarkalábakat, sötét karikákat, száj és homlok körüli ráncokat halványítja, tünteti el. A kezelés kúraszerűen ajánlott, 3-4 hetente, minimum 5-6 alkalommal.


Kezelés időtartama, ára

90 perc, 14.800–17.800 Ft