Peptides + savas kezelés / Plusz

Kinek ajánlom

A peptides kezelést megelőzi egy savas kezelés melyet a legújabb kíméletes sav komplexummal (mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra, illetve rosaceánál is) végzek. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású. Vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait.

Ez a kezelés 8%-os savval nyáron is alkalmazható.

A Plusz kezelés szemkörnyék– és dekoltázs peptides kezelését is tartalmazza.

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Arctisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Savas kezelés. Ennél a lépésnél egy Sensonic Peel 8%- vagy 16%-os savat teszek fel az arcodra, melyet 4 percig hagyok hatni. Ezek kíméletes savak, melyek a legérzékenyebb bőrre is jók, a 8%-osat pedig egyedülálló módon nyáron is lehet használni. Hidratáló, sejtmegújító hatású és bőrszerkezet javító. 
  3. Skin Acitvator. A következő lépésként egy enzimes peelinget teszek fel, mely fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti az aktív összetevők bejutását a bőröd mélyebb rétegeibe. Előkészíti a bőröd a peptides kezelésre.
  4. Bionic Fluid Mask. Ez a maszk egy hidratáló, bőrfeltöltő folyékony pakolás, amely öregedésgátló, feszesítő és ránccsökkentő hatású.
  5. Peptides kezelés. A peptidek beultrahangozása három lépésben történik. Első lépésként a bőrfelszínbe bőrpuhító anyagokat és antioxidánsokat juttatok be (Antiaging vagy Botoxeffekt). Második lépésként az epidermiszbe (a bőr második rétegébe) ultrahangozok be peptidet (Nano Olygo Hyarulon vagy Facelifting Gel). Harmadik lépésben a bőr harmadik rétegébe, a dermiszbe juttatok be megfelelő peptideket (Martrixyl 3000, Copper, Leuphasyl, Snap 8 vagy Syn Ake).
  6. Ceramide Blue. Ezzel a speciális gélkrémmel egy 20 perces arcmasszázzsal kényeztetlek. Ez a gélkrém támogatja a bőrmegújulást és gátolja a szabadgyökök okozta idő előtti öregedést. Bőrnyugtató és vitalizáló is egyben.
  7. Krémmaszk. Hatóanyagos krémmaszkot helyezek fel, mely táplálja a bőröd.
  8. Befejező bőrfeszesítő, színező krém felrakásával zárom a kezelést.


Milyen eredmény várható

Ez a nem elektrokozmetikai kezelések között az egyik legkomplexebb kezelés nagy hatékonyságú kollagén termelést aktiváló peptidekkel fiatalítja az arcod bőrét. A szemkörnyéki szarkalábakat, sötét karikákat, száj és homlok körüli ráncokat halványítja, tünteti el. A kezelés kúraszerűen ajánlott, 2–3 hetente, minimum 5-6 alkalommal.


Kezelés időtartama, ára

100 perc, 17.800–23.500 Ft