Mesotica

Mi is az a Mestocia?

Habár a Mesotica termékei a teljes kínálatunknak csak kisebb részét teszik ki, jelentőségük ennek ellenére óriási. Ennek oka, hogy a Mesotica kifejezetten az öregedő bőr önmegújító folyamatainak aktiválására koncentrál, melyet peptid központú, innovatív termékcsaládjával fejlesztette tökélyre. Ezt a Mesotica intelligens peptidnek (iPeptid) nevezte el.

Ezek a peptidek – szemben más gyártók termékeivel – igen nagy mennyiségben vannak jelen a Mesotica készítményeiben. Épp ezért míg más kezelések és hatóanyagok esetén (kis százalékú peptid-arány) akár fél-egy évet is várni kell az észrevehető eredményre, a Mesotica termékei esetén az extra magas koncentrációjú (12–20%) peptid-arány azonnali, látványos eredményt produkál
(Lásd Galériánk képi anyagait!)

Mitől is különlegesek?

A Mesotica termékeiben a dermatológiai és tudományos kutatások által is elismert, magas koncentrációjú hatóanyagai és összetevői olyan kombinációban vannak jelen, melynek köszönhetően a végeredmény egészen lenyűgöző. A 35 év feletti nők és férfiak különböző bőrproblémáira olyan megoldást kínál, ami – habár legtöbb kezelése kúraszerű – már az első alkalom után szemmel látható eredményt produkál. Koncepciójuk szerint az átfogó bőrápolási eljárásaiknak köszönhetően a bőr teljes mélységéig, rétegenként építi újra az egészséges bőrműködést.

A Mesotica a termékeiben kizárólag bőrbarát, tudományos kutatások által alátámasztott és elismert, innovatív és high-tech hatóanyagokat használ. Külön törekszik arra, hogy az adott termék hatóanyagai, összetevői között olyan finom harmónia álljon fenn, melynek köszönhetően a lehető legnagyobb hatékonysággal serkenti a bőr önmegújító folyamatait, ezáltal egészen csodás, látványos eredményeket ér el.

 
Forrás és további információ a Mesotica honlapján található.