Bemutatkozás

Rólam

Magára mindig is adó, igényes nőként világ életemben fontosnak tartottam a különböző krémeket, kozmetikumokat. Nagyon szeretek szép csomagolású, finom illatú krémek között válogatni, közülük kiválasztani a legjobbat; ennél már csak az általuk elért eredmény tesz boldogabbá. Ezelőtt az életem egészen más szakmában teljesedett ki, de kisfiam születése után úgy éreztem, váltanom kell. Felnőtt fejjel tehát ismét iskolapadba ültem és kitűnő eredményekkel végeztem el a kozmetikai iskolát.

 

Célom

Célom az volt, hogy a mai rohanó világban egy minden igényt kielégítő, professzionális kozmetikát építsek fel, így a Blanco Kozmetika számodra is a nyugalom szigete legyen. Ha vendégül láthatlak, a profi krémek és a professzionális kozmetikai kezelések eredményeként nemcsak még szebb leszel, de pár órára ki is tudsz majd kapcsolni. Hiszem, hogy a szépülésedhez mindezek mellett a lelkednek is elengedhetetlen a Blanco Kozmetika által nyújtott nyugodt, harmonikus és barátságos környezet is.

Rólad

Az arcod az egyik legfontosabb testrészed. Nem tudod eltakarni, azt látja meg mindenki elsőnek és azon keresztül tudod üzenni a világnak, hogy hogyan is érzed magad valójában. Ha szép és ápolt a bőröd, Te magad is sokkal határozottabb és boldogabb leszel.

Miután a bőrödnek is nagyon fontos, kizárólag magas hatóanyagtartalmú, nem allergizáló, professzionális kozmetikai krémeket használok. Azt vallom, hogy az élet minden területén nagyon fontos a minőség; éppen ezért a professzionális kozmetikai gépek és eszközök mellett a legjobbak közül való, kiváló minőségű Janssen kozmetikumokkal dolgozom.

Legyen szó akár egy relaxáló arcmasszázsról, akár egy komplexebb, minden igényt kielégítő kezeléssorozatról, bízom benne, hogy hamarosan Téged is boldog és elégedett Vendégeim között tudhatlak!

 

 

Agonás Kata