Janssen kozmetikumok

A Blanco Kozmetika Janssen Referencia Szalon. Ez azt jelenti, hogy krémeink és termékeink 85%-át a világszínvonalú Janssen termékek teszik ki. Alább olvasható néhány információ az anyacégről, a Blanco Kozmetika weboldalán pedig a krémekről és a kezelések menetéről minden egyéb információt megtalálsz.

A német tulajdonú Janssen Cosmetics anyacég történelme az 1990-es évig nyúlik vissza. Walter Janssen és felesége, Elka, egy olyan bőrápoló rendszer kifejlesztésén dolgozott, ami több magas hatóanyagtartalmú termékkel, igen magas hatásfokkal működött. Folyamatosan fejlődő termékcsaládjukat 1995-ben Janssen Cosmeceutical néven nevezték el. A Janssen Cosmetics 2017-ben ünnepelte 20. évfordulóját.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövények, biotechnikai összetevők és tengeri kivonatok egyedi összetevők alkotják. Fejlesztéseiket mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. Készítményeinek hatóanyagai között több világszabadalom is található, ilyenek például a Hydro Chitosan, Elhilin, Desaron vagy az Immucell.

A folyamatos fejlesztések, a legprofibb anyagok, a szigorú Német Egészségügyi Hatóságok, az Európai Unió (ebből adódóan a magyar szabályoknak is megfelelő), az USA, Japán és Kína magas elvárású előírásainak folyamatos megfelelése okán egyértelmű, hogy a Janssen a Világ egyik legjobb kozmetikai termékcsaládját készíti.

Termékeinek többsége kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül, kisebb részben pedig különböző terápiás és gyógyszerészeti összetevők megfelelő kombinációjával állítják elő őket. Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti. Ezen érzékeny egyensúly fenntartásával elérték, hogy a szigorú környezetvédelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelelnek.


Forrás és további információk a Janssen magyarországi honlapján találhatóak.