Hideg-meleg arcvasaló

Hideg-meleg arcvasalásMiért jó a hideg-meleg arcvasaló (thermoforézis)?

Ezzel az elektrokozmetikai eljárással nagyon egyszerűen növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével – és a többi kezelési mód együttes használatával – még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.

Először jöjjön a meleg vasaló!

A meleg bőrvasalással a kezelt bőrfelületed a testhőmérsékleted fölé emelem (kellemes 40–42 Celsius fokra). Ezáltal a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. Épp ezért a bőrödre felvitt – a Te bőrtípusodra való – hatóanyagos krémek sokkal könnyebben beszívódnak a mélyebb rétegekbe.

 

Ezután jöhet a hideg vasaló!

Ezután rögtön a vasaló másik oldalával (mely 18 Celsius fok körüli hőmérsékletre hűl le) kezelem a bőröd. A nagy hőmérséklet-különbség hatására az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett „hatóanyag csapda” effektus áll be. Ennek köszönhetően a gondosan bevitt tápanyagok ott maradnak, ezáltal 100%-os hatékonyságot tudnak kifejteni.

 

Milyen hatásai vannak a hideg-meleg arcvasalásnak?

  • a hideg-meleg vasalás rendszeres alkalmazása továbbá – a szaunázáshoz hasonlóan – a bőröd felsőbb és alsóbb rétegeinek, valamint a vérereknek a rugalmasságát is növeli
  • gyorsítja a hatóanyag-bevitelt
  • serkenti a bőr vérkeringését és anyagcseréjét
  • feszesebb, merevebb bőrt eredményez
  • a hideg-meleg váltakozás hatására a hajszálerek állapota javul, az erek rugalmasabbak lesznek

 

Kezelés időtartama, ára

Ez a kezelés egyéb, hagyományos kozmetikai kezelések kiegészítéséül szolgál, megelőzve azokat.

10 perc, 3.900 Ft.