Bőrfeszestítő kezelés / Plusz / Savas

Kinek ajánlom

A kor előrehaladtával a bőröd veszít nedvességtartalmából, ezáltal ruganyosságából. 40 év felett érdemes a megfelelő kezeléssel és krémekkel segíteni bőröd regenerálódását, ezáltal simább, lágyabb érintésű és ránctalanabb lesz.

 

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Tisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Enzimes peeling. A vörösáfonyás thermopeelingben lévő tört áfonyamag kiváló közepes erősségű hámlasztást eredményez. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr hidratáltságát és kitisztítja a pólusokat. Meleg hatású.
  3. Tonizálás. Helyreállítja a bőr PH-ját, hidratál és a hatóanyagok felszívódását elősegíti. Alkoholmentes.
  4. A bőrfeszesítő kezelésnek megfelelő hatóanyagos ampulla beultrahangozása. Választható ampullák: bőrmegemelő, hyaluron, ránctalanító és őssejt ampulla.
  5. Masszázs, bőrtípusnak megfelelő, hatóanyagos masszázskrémmel.
  6. Energia krémmaszk felrakása, melyet 15-20 percig hagyok hatni az arcodon.
  7. Befejező, bőrfeszesítő, színezett krém felrakása.

     +1. A “Plusz” kezelés keretein belül, a befejező krém előtt egy általad választott algmaszkot rakok fel (Goji bogyós vagy Acai Hidratáló Maszk). Ezek segítségével maximalizáljuk a bőröd hidratáltságát, fiatalítását és a lehető legjobb simaságát.

      +2. A “Savas” kezelés választása esetén egy érzékeny bőrre is alkalmazható, 8% vagy 16%-os savval kezelem a bőröd. Ez a sav intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet-javító, antioxidáns és hidratáló hatású. Nemcsak vékonyítja a megvastagodott szaruréteket, hanem a bőr egészséges biológiai folyamatainak helyreállításában segít.


Milyen eredmény várható

Bőröd már az első kezelés után hálás lesz, látható eredményt fogsz tapasztalni. A tökéletes eredmény érdekében azonban kúraszerű kezelés ajánlott (5-7 hetente érdemes ismételni).


Kezelés időtartama, ára

90–100 perc, 12.000 – 17.000 Ft.