Érzékeny bőr kezelése / Plusz / Tűnélküli mezoterápiával

Kinek ajánlom

Ha a bőröd piros, ödémás, irritált vagy hiperérzékeny, akkor erre a nyugtató és hidratáló kezelésre és van szükséged, mivel a Janssen kozmetikumai az egyik legkevésbé allergizáló márka világon. Így nagyon hatásosan tudom vele az érzékeny bőröd is tisztítani és hidratálni, vagy anti aging kezelést végezni rajta.

 

 

 

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Tisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Enzimes peeling. A vörösáfonyás thermopeelingben lévő tört áfonyamag kiváló közepes erősségű hámlasztást eredményez. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr hidratáltságát és kitisztítja a pólusokat. Meleg hatású.
  3. Tonizálás. Külön erre a bőrtípusra kifejlesztett nyugtató géltonikkal kezellek, mely helyreállítja a bőröd PH-ját, hidratál és a hatóanyagok felszívódását elősegíti. Alkoholmentes.
  4. Nyugtató szérum beultrahangozása
  5. Masszázs, bőrtípusodnak megfelelő, gazdag hatóanyagú nyugtató masszázskrémmel.
  6. Bőrtiszító maszk felrakása, melyet 15-20 percig hagyok hatni az arcodon.
  7. Befejező, bőrfeszesítő, színezett krém felrakása.

     +1. A “Plusz” kezelés keretein belül, a befejező krém előtt egy Aloe Vera-s nyugtató algamaszkot teszek fel, melytől az irritált bőr azonnal megnyugszik és hidratált lesz.

      +2. A tűnélküli mezoterápiás kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb kezelési forma. Egy speciális gép segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe juttatom a hatóanyagot. Bővebben a “Tűnélküli mezoterápia” menüpontban tájékozódhatsz.


Milyen eredmény várható

Már az első alkalom után a kipirosodott, hiperérzékeny, irritált bőr megnyugszik és hidratáltabb lesz. Az állandó hatás érdekében ezt a kezelést a bőröd állapotától függően 4-6 hetente érdemes ismételni.


Kezelés időtartama, ára

90 perc, 12.800 – 19.900 Ft