Regeneráló arckezelés érett bőrre / Plusz / Tűnélküli mezoterápiával

Kinek ajánlom

40 év felett, amikor a bőröd egyre inkább dehidratálttá válik, szüksége van arra, hogy rendszeresen ápold megfelelő hatóanyagokkal. Ennek hatására ránctalanabb, simább és fiatalosabb lesz az arcbőröd.

 

 

Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Tisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Enzimes peeling. A vörösáfonyás thermopeelingben lévő tört áfonyamag kiváló közepes erősségű hámlasztást eredményez. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr hidratáltságát és kitisztítja a pólusokat. Meleg hatású.
  3. Tonizálás. Helyreállítja a bőr PH-ját, hidratál és a hatóanyagok felszívódását elősegíti. Alkoholmentes.
  4. Hatóanyagos ampulla beultrahangozása. Választható ampullák: bőrmegemelő, hyaluron, ránctalanító, őssejt ampulla és epigenetikus szérum.
  5. Masszázs, bőrtípusnak megfelelő, hatóanyagos masszázskrémmel.
  6. Energia krémmaszk felrakása, melyet 15-20 percig hagyok hatni az arcodon.
  7. Befejező, bőrfeszesítő, színezett krém felrakása.

     +1. A “Plusz” kezelés keretein belül, a befejező krém előtt egy általad választott algmaszkot rakok fel (Goji bogyós, Acai Hidratáló Maszk vagy C-vitaminos Acerola Maszk). Ezek segítségével maximalizáljuk a bőröd hidratáltságát, fiatalítását és a lehető legjobb simaságát.

       +2. A tűnélküli mezoterápiás kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb kezelési forma. Egy speciális gép segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe juttatom a hatóanyagot. Bővebben a “Tűnélküli mezoterápia” menüpontban tájékozódhatsz.


Milyen eredmény várható

Habár már az első kezelés után bőröd sokkal fiatalosabb, ránctalanabb, simább és egészségesebb lesz, a tökéletes hatást egy kúraszerű kezeléssorozattal tudjuk Nálad elérni.


Kezelés időtartama, ára

90-100 perc, 12.800 – 19.900 Ft.