Tisztító kezelés / Plusz / Tűnélküli mezoterápiával

Kinek ajánlom

Ha a bőrödön komedók jelennek meg és szeretnéd, ha a bőrödet szakember tisztítaná meg, akkor ezt a kezelést válaszd!

 


Kezelés menete és a felhasznált anyagok 

  1. Tisztítás. Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
  2. Enzimes peeling maszk. Biológiai hámlasztás, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat. Eltávolítják az elhalt hámsejteket, intenzív mélytisztító hatása van és előkészíti a bőrt a tisztító kezelésre.
  3. Tisztítás, komedók eltávolítása.
  4. Vio (elektrokozmetika). Az üvegilleszték (az elektrokozmetikai géphez használt eszköz) nemesgázzal van töltve. Ez a nemesgáz a bőrrel érintkezve, elektromos kisülés hatására ózontermelődést idéz elő, melynek mélyreható fertőtlenítő hatása van.
  5. Tonizálás. Helyreállítja a bőröd PH-ját, hidratál és a hatóanyagok felszívódását elősegíti. Alkoholmentes.
  6. Normalizáló ampulla beultrahangozása.
  7. Masszázs, bőrtípusodnak megfelelő masszázskrémmel.
  8. Purifying bőrtisztító krémmaszkot rakok fel az arcodra, melyet 15-20 percig hagyok hatni, majd lemosom.
  9. Befejező, bőrfeszesítő, színezett krém felrakása.

      +1. A “Plusz” kezelés keretein belül a befejező lépés előtt olívás algamaszk felrakása következik, mely még fokozottabb gyulladáscsökkentést és bőrhidratálást eredményez.

       +2. A tűnélküli mezoterápiás kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb kezelési forma. Egy speciális gép segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe juttatom a hatóanyagot. Bővebben a “Tűnélküli mezoterápia” menüpontban tájékozódhatsz.


Milyen eredmény várható

Habár ezzel az intenzív tisztító és regeneráló kezeléssel 4-5 alkalom után lehet igazán komoly eredményt elérni, már az első alkalom után is sokkal szebb lesz a bőröd.


Kezelés időtartama, ára

120 perc, 12.800 – 20.800 Ft.